понеделник

Здравейте, аз съм Кристиана, и обожавам да чета!!!

Здравейте, първият ми пост реших че трябва да съдържа информация за мен и същност за какво правя всичко това.

Мога да кажа че всичко започна през 2013г. когато завърших гимназия и имах свободно време, тогава започнах да изпитвам голямо удоволствие от четенето. Без да осъзнавам започнах да си купувам една книга, после още една и още една и така до днес, (искам да си купувам основно само книги, ако е възможно и нищо друго. Мисля че всеки пристрастен към книгите ме разбира.)

С течение на времето, когато започнах да навлизам по-навътре в света на книгите, открих много готини хора, основно в Instagram и това страшно много ме радва. Започнах да следя профилите им там, както и техните блогове и от известно време ( няколко месеца) се замислих че като че ли и аз искам да споделя МОЕТО мнения за книга, която съм прочела. Но все не се престрашавах, ЗАЩО? Причината е че никога не съм била добра във писането на каквото и да е, още във училище просто не ми се отдаваха неща като разкази, преразкази и така нататък.
Но тази вечер просто реших че бих искала да опитам поне, може да е 3 или 4 реда, но бих искала да си споделя мнението. Най-вероятно няма да е типичното ревю за книга, но все ще прилича на нещо и единственото което ми остава е поне малко да ви хареса и да ви накара да си кажете: “Е защо пък да не си взема тази книга” или пък “Нееее това,може би не е моята книга”.

— — — — — — —

Малко информация и за мен:
 • Казвам се Кристиана, но някой ако иска да се обърне към мен може да ме нарича Крис.
 • На 22 години съм.
 • Имам домашен любимец – куче казва се Доли.
 • Обичам да гледам всякакви видове спорт, но най-вече футбол, тенис и волейбол.
 • И разбира се, не на последно място, обичам да чета.
 • Ако има нещо което искате да ме попитате, със удоволствие ще ви отговоря.


4 коментара:

 1. Добре дошла в блогърската общност, Крис! Няма защо да се притесняваш за каквото и да било - нито за това как ще напишеш нещо или колко дълго ще е то. Важното е да ти доставя удоволствия, а и грешни мнения няма. Пожелавам ти много успехи с блога и да ти носи само радост! ^^

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много ти Благодаря, коментарът ти значи много за мен! :)

   Изтриване
 2. Следя инстаграм ти от доста време и сега с удоволствие ще следя блога. Не се притеснявай за това какво ще напишеш. Дори и да са пълни глупости, бегло свързани с темата на поста, това все пак са ТВОИТЕ блог и мнение.
  Успех и с нетърпение чакам следващия ти пост ^^

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много ти Благодаря за прекрасните думи и подкрепа. Благодаря и за това че ме следваш в Instagram. :)

   Изтриване