Пропускане към основното съдържание

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване                                                  Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен се увеличиха още повече, защото осъзнах че ме делят само няколко часа докато се срещна със всички прекрасни и невероятни хора, които следя било чрез блоговете им или YouTube каналите от толкова дълго време и не на последно място разбира се, с някои от вас.

Мястото къде се проведе LitCon, бе в прекрасното кафене Coffee and Book, атмосферата бе прекрасна още от самото начало, когато тепърва започвахме гости и организатори да пристигаме там. Първи от организаторите видях и се срещнах с Теми, прекрасно момиче което вече мога да кажа че познавам и лично. След това видях и останалите организатори, успях да се запозная и с тях и повярвайте бях на седмото небе. Kontur Creative - невероятно, добри сте!!!

Както всички знаем главната виновница, (в добрият смисъл) за провеждането на LitCon е Кики Амайро от блога A Court of Books ang Magic. Другата част от организаторите бяха Алекс и Райс от Четат ли двама, Габа и Сашо от Bookadore и Теми от Writing is fun - Благодаря на всеки един от вас, страшно готини сте!!! Благодаря и за селфитата, те са много ценни спомени за мен!

Знам че се повтарям но през целият ден, атмосферата беше прекрасна и страшно вълнуваща.
Като се започне с малките кутийки, които се раздаваха на всеки един. След това започва и същинската част а именно панелите - Автори, Издатели и този с блогъри, буктюбъри, букстаграмъри. 
Няма вариант в който да си позволя да пропусна и невероятните момичета от Trouble Bakers.
Бяха приготвили толкова вкусни, (защото си взех две парчета от кекса със златните ябълки 😇) десерти и странджанки че човек няма как да не си оближе пръстите.
Задаваха се толкова интересни въпроси, а отговорите и различните ситуации, които им са се случвали бяха невероятни. Научих толкова много нови и различни неща от всеки един от вас.
Дори по-едно време успях и да се изложа на микрофона, макар и за секунди. 😊
 
LitCon 2018 - както вече казах ми даде нови и много скъпи спомени. Успях да се запозная с хора, които страшно много харесвам и сега когато ги срещнах на живо смятам че са още по-готини и знам че ще имам контакт с тях и след това. Ето и някои от тях и ако случайно все още не сте ги последвали, то сега е времето за това, сладката Рали от RoseRed`s Beauty Blog  😍
Още един прекрасен човек с който се запознах е Лина, известна като Дамата с кученцето и книгите 🐕 и още няколко човека, които активно си следя. Благодаря на всички, защото вие направихте това приключение много специално за мен и честно казано вече нямам търпение за LitCon 2019!

А, ето тук може да погледнете, снимките които си направих с организаторите.
Ще кача и още малко снимки тук, оказа се че като качество хич не са толкова добри колкото ми се иска, но все пак ще ви ги покажа, защото когато ги погледна се изпълвам с такива готини спомени, които искам да споделя дори и частично с вас.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ: АВТОРИТЕ:


   ✩ Алекс Ненов, Николай Пеев, Цветелина Владимирова, Благой Иванов и Мартин Колев.


ИЗДАТЕЛИТЕ:    ✩ Софтпрес, Orange Books, Емас, Сиела и Ибис.


    БЛОГЪРИ, БУКТЮБЪРИ И БУКСТАГРАМЪРИ:
--- --- --- --- ---

                                                       
                                                  Благодаря Ви,за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

Първи том: "Приключенията на Шерлок Холмс" от Сър Артър Конан Дойл

Здравейте приятели, днес съм тук със мнението си за Първи том: "Приключенията на Шерлок Холмс" от Сър Артър Конан Дойл.
                                Издателство: Art Eternal и книжарници Art Plus
                                Цена: 12.00 лв.

--- --- --- --- ---

       АНОТАЦИЯ:

 "Приключенията на Шерлок Холмс" представя колекция от дванадесет кратки разказа на известния писател Артър Конан Дойл. Техен основен герой е частният детектив Шерлок Холмс, прочут със своята наблюдателност и безпогрешни логически разсъждения, граничещи с невъзможното. Той умело ги прилага при разследването на поредица от случаи на множество различни клиенти, включително официалните власти от "Скотланд Ярд".

В първи том на настоящето издание на "Приключенията на Шерлок Холмс" са включени първите шест разказа за гениалния детектив - "Скандал в Бохемия", " Съюзът на червенокосите", "Добре замислено", "Загадка в долината Боскум&q…