Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Крадци на книги"                                 Здравейте, приятели!

      Тази вечер съм тук за да ви покажа какво са ни приготвили прекрасните https://web.facebook.com/2readingbulgarians/        

--- --- --- --- ---

           Темата за априлската кутия, както сте прочели от заглавието е "Крадци на книги".
     Ще започна със това че отново останах много, много ама много доволна от всичко което намерих във BOPS. Може би, някои от вас ще си помислят, ама ти винаги си доволна от всичко вътре, и това е самата истина. Не го казвам просто ей така, за да не обидя прекрасните Алекс и Райс, казвам ви истината.
Да, има кутии, които ми харесват повече, кутии които не чак толкова и все пак не съм била разочарована от тях, и такива които буквално обожавам и то много.
А тази е една от тези които обожавам, не мога да реша кое повече ми харесва и на кое се радвам повече, по-скоро на всички се радвам по-равно и ще си използвам абсолютно всичко, а книгата вече съм я започнала.

 И сега без повече да се отплесвам, ще ви покажа, артикулите и книгата.


    1. "B is for BOOK" - първото което ще ви покажа е прекрасният сет от подпори за книги.       Много се зарадвах когато видях този артикул във кутията, вече си ги използвам и определено ми вършат много полезна работа. Особено когато искам да направя снимка със повечко книги, а те постоянно падат и така ъгълчетата им се намачкват, но сега вече няма да имам този проблем.


     2. Тефтерче във което можем да си записваме цитати. Много красив принт от Simetro Books.          LET'S GO SEE THE WORLD - определено принта който е представен тук е тематичен, защото като се замислим, всяка книга която четем ни отвежда някъде из света и разбира се, транспорта е много важен.  😋   
Във последно време си намирам доста готини цитати и определено мисля да си ги записвам във този тефтер. 


     3. Химикалка от рециклирана хартия със вдъхновяващ цитат и талон от издателство "Софтпрес" за 20% при поръчка от сайта им!

   

      "Аз съм част от всичко, което съм прочел." 

Обичам да си събирам най-различни красиви химикали, за това ето че този ще отиде във колекцията ми и най-вероятно единствено ще бъде използван за снимките. Цитатът е прекрасен и наистина вдъхновяващ. 
Колкото до талона и той до края на срока му ще бъде използван, издателство "Софтпрес" имат толкова много прекрасни книги. 


     4. Традиционният за BOPS книгоразделител, дело на Моника Писарова от Kontur Creative. 


            ... сред тишината на библиотеката и музиката на страниците."

Определено бях много изненадана от новият вид на книгоразделителя и ми допада. На него е изобразено логото на Четат ли двама, изразът който на края на годината от всички книгоразделители ще получим цяла история (аз така му казвам 😜 ) и разбира се логото на BOPS. 


    5. "Забранете тази книга" от Алън Грац
             (издателство: Софтпрес ) 


   
        

      Вече започнах книгата, във самото начало съм тъй като през седмицата нямам много време за четене, но засега ми допада, надявам се и когато я завърша да мисля по-същия начин. Другото на което искам да ви обърна внимание е корицата, много е красива и самото оформление като цяло много ми харесва, когато разгърнете книгата ще разберете за какво ви говоря.   Макар че във понеделник си взех кутията и видях какво има вътре, вече нямам търпение за следващата. Благодаря за прекрасната кутия! Благодаря Ви, Райс и Алекс!!! 
  /https://bopsbox.wordpress.com/--- --- --- --- --- 


                              
                                      Благодаря Ви, за отделеното време!!!

  

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …