Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Крадци на книги"                                 Здравейте, приятели!

      Тази вечер съм тук за да ви покажа какво са ни приготвили прекрасните https://web.facebook.com/2readingbulgarians/        

--- --- --- --- ---

           Темата за априлската кутия, както сте прочели от заглавието е "Крадци на книги".
     Ще започна със това че отново останах много, много ама много доволна от всичко което намерих във BOPS. Може би, някои от вас ще си помислят, ама ти винаги си доволна от всичко вътре, и това е самата истина. Не го казвам просто ей така, за да не обидя прекрасните Алекс и Райс, казвам ви истината.
Да, има кутии, които ми харесват повече, кутии които не чак толкова и все пак не съм била разочарована от тях, и такива които буквално обожавам и то много.
А тази е една от тези които обожавам, не мога да реша кое повече ми харесва и на кое се радвам повече, по-скоро на всички се радвам по-равно и ще си използвам абсолютно всичко, а книгата вече съм я започнала.

 И сега без повече да се отплесвам, ще ви покажа, артикулите и книгата.


    1. "B is for BOOK" - първото което ще ви покажа е прекрасният сет от подпори за книги.       Много се зарадвах когато видях този артикул във кутията, вече си ги използвам и определено ми вършат много полезна работа. Особено когато искам да направя снимка със повечко книги, а те постоянно падат и така ъгълчетата им се намачкват, но сега вече няма да имам този проблем.


     2. Тефтерче във което можем да си записваме цитати. Много красив принт от Simetro Books.          LET'S GO SEE THE WORLD - определено принта който е представен тук е тематичен, защото като се замислим, всяка книга която четем ни отвежда някъде из света и разбира се, транспорта е много важен.  😋   
Във последно време си намирам доста готини цитати и определено мисля да си ги записвам във този тефтер. 


     3. Химикалка от рециклирана хартия със вдъхновяващ цитат и талон от издателство "Софтпрес" за 20% при поръчка от сайта им!

   

      "Аз съм част от всичко, което съм прочел." 

Обичам да си събирам най-различни красиви химикали, за това ето че този ще отиде във колекцията ми и най-вероятно единствено ще бъде използван за снимките. Цитатът е прекрасен и наистина вдъхновяващ. 
Колкото до талона и той до края на срока му ще бъде използван, издателство "Софтпрес" имат толкова много прекрасни книги. 


     4. Традиционният за BOPS книгоразделител, дело на Моника Писарова от Kontur Creative. 


            ... сред тишината на библиотеката и музиката на страниците."

Определено бях много изненадана от новият вид на книгоразделителя и ми допада. На него е изобразено логото на Четат ли двама, изразът който на края на годината от всички книгоразделители ще получим цяла история (аз така му казвам 😜 ) и разбира се логото на BOPS. 


    5. "Забранете тази книга" от Алън Грац
             (издателство: Софтпрес ) 


   
        

      Вече започнах книгата, във самото начало съм тъй като през седмицата нямам много време за четене, но засега ми допада, надявам се и когато я завърша да мисля по-същия начин. Другото на което искам да ви обърна внимание е корицата, много е красива и самото оформление като цяло много ми харесва, когато разгърнете книгата ще разберете за какво ви говоря.   Макар че във понеделник си взех кутията и видях какво има вътре, вече нямам търпение за следващата. Благодаря за прекрасната кутия! Благодаря Ви, Райс и Алекс!!! 
  /https://bopsbox.wordpress.com/--- --- --- --- --- 


                              
                                      Благодаря Ви, за отделеното време!!!

  

Коментари

Популярни публикации от този блог

BOPS: "Главна женска роля"

Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.


1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 


2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative.             Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използв…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

"Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия

Здравейте, приятели!

                          Издателство: Ибис
                          Цена: 13,90лв.--- --- --- --- ---


    АНОТАЦИЯ:

Творбите й са феномен.
Животът й е катастрофа.

В реалния живот Елайза Мърк е срамежлива, странна и няма приятели. Но в интернет тя е ЛейдиСъзвездие – анонимният създател на изключително популярния уебкомикс „Чудовищно море“. Елайза не може да си представи да се наслаждава на реалния свят, така както го прави онлайн, а и няма желание да се опита.
Тогава Уолъс Уорленд, най-известният фен фикшън писател на нейния уебкомикс, се премества в същото училище и се сприятелява с Елайза. Той смята, че тя е просто един от многобройните фенове на „Чудовищно море“. Постепенно Уолъс успява да измъкне Елайза от нейната черупка и тя започва да се пита дали животът извън интернет не е също толкова вълнуващ.
Неочаквано тайната на Елайза е разкрита и всичко, което е градила – нейният комикс, връзката? с Уолъс, до…