Пропускане към основното съдържание

BOPS: " Зимни чудеса"        Здравейте приятели, тази вечер ще ви показа какво има във коледния двоен BOPS, с които "Четат ли двама" ни изненадаха.


--- --- --- --- ---


  Ето че отново дойде онова магическо и специално време от годината а именно коледния дух и приготовленията за празника.
 Декември месец, за мен винаги е бил някак по-различен, по-особен от всички други месеци, може би защото свършва годината, може би заради празниците или пък всички неща взети заедно. По-принцип аз обичам този коледен дух, който се носи във въздуха през целия месец, обичам да украсявам елхата, да разглеждам коледни играчки и лампички. И разбира се подаръците, много обичам подаръците... като се замисля кой не обича да получава?!
 И без повече да се отплесвам, ще ви покажа един от подаръците които си направих, а именно коледния BOPS.


   1. Ръчно изработен текстилен книгоразделител. Изработен от "С игличка и карфичка". 

     Имам доста книгоразделители и още един е добре дошъл в колекцията ми. Колкото повече, толкова по-добре, имам слабост към книгоразделителите, а когато са толкова красиви и във духа на Коледа, просто няма как да не ми хареса. 

  
    2. Един от трите вида коледни чорапи на MEOW. - моят е Снежко, а другите са Мраз и Рудолфо. 

     Като четящ човек и такъв който се опитва да поддържа Инстаграм профил, няма как да не съм виждала такъв тип чорапи и признавам си, исках да си намеря, нооо... без успех. Тези на MEOW наистина са много красиви и готини, радвам се че вече и аз си имам такива. 


     3. Календар, изработен от невероятно талантливият Стоян Атанасов от Kontur Creative!


   Разбира се на самата илюстрация е не кой да е, а голямата готина звезда Брунхилде. ( дано не съм объркала името 😇 )


             И тъй като този месец кутията е двойна, имаме не една а цели две книги... 


    4. "Далечна светлина от Софи Лагуна (издателство "Еднорог" )
    5. "Мечокът и Славеят" от Катрин Арден (издателство "Orange Books" )


       И двете книги са много красиви не само заради кориците неее... историите за които се разказва в тях са много интересни и човек може да научи много неща за това колко силно може да бъде едно дете или пък да се впусне във приказките, придружен от герои и злодеи във снежните вихрушки. 
         


   
И тази кутия много ми харесва, нямам какво повече да кажа, единствено че наистина ми засили коледното настроение. 
Благодаря ви, Райс и Алекс!!! 
  https://bopsbox.wordpress.com/


--- --- --- --- ---                                   Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …