Пропускане към основното съдържание

BOPS:Limited edition: "Благословени" от Цветелина Владимирова              Здравейте приятели, тук съм за да ви покажа какво има във Лимитираната кутия BOPS.
                     Темата е: "Благословени" от Цветелина Владимирова


--- --- --- --- ---


 Ето и третата лимитирана кутия (за мен втора) които "Четат ли двама" ни поднесоха, както споменах във Инстаграм, тази кутия беше най-чакана от мен и много се радвам че успях да си я поръчам.
Кутията е свързана със издаването на третата и за мое съжаление последна книга на Цвети Владимирова а именно "Благословени"
Признавам си че когато за първи път видях "Вестители" подходих към нея със съмнение и честно, бях във голяма заблуда защото книгите са невероятно интересни и различни. Заобичах историята, героите и със сигурност не на последно място и Цвети, която е супер земна и това че комуникира със нас, нейните фенове е много специално в моите очи.
Благодаря ви Алекс и Райс! Благодаря, Цветелина Владимирова!   1. Ръчно изработена специално за лимитираната кутия дреха за книга. 

  Аз съм човек който обожава така наречените дрехи за книги и тази е добре дошла за мен. Много ми харесва, синя е, като корицата на "Вестители". Има още 2 вида, като цветовете са от другите корици. 
 Както виждате приятели дрешката си има и надпис, на моята е "Не ме закачай чета!". 
Истината е че когато започна да чета и някой от нашите (най-вече майка ми) реши че им трябвам за нещо и ме извикат, това е репликата която чуват от мен! 😂

    
    2. Плакат с корицата на финалната книга от поредицата на Цветелина Владимирова "Благословени". 

  Когато "Четат ли двама" направиха лимитираната кутия "Пазители", бяха ни зарадвали със два плаката от първата и от втората книга, сега отново имаме плакат, който ще си прибавя към тях.       3. Изработени специално за лимитираната кутия подложки за чаши с вдъхновяващи цитати от поредицата. 

  
       От книга първа: 

"Майната му на практичното!" - Зоя 


 
От книга втора:

 "Ще се караме после. Като истинска 
    двойка." - Дорин
 
 От книга трета: 

"Виж, дори звездите в небето са изгаснали в 
   нощ като тази." - Маркус 


 И трите подложки толкова много ми харесват и ме кефят че повече просто няма на къде. 
  Още едни ценни придобивки към библиотеката ми. 

      
     4. Три ръчно изработени свещи, всяка посветена на герой от поредицата. - Като всяка една от тях е съгласувана със Цветелина Владимирова. 

          ✩ Ксения - Касис, Жасмин, Чаена роза и Карамфил. 
          ✩ Игор - Лайм, Босилек и Мандарина. 
          ✩ Маркус - Шоколад и Мента. 

 И трите свещи миришат много хубаво, но тази на Игор ми допада една идея в повече, много ми харесва мириса на лайм и мандарина. 
 Свещите са от 100% натурален соев восък. 
The Candle Kingdom


           Иии стигаме до книгата... 


  5. "Благословени" от Цветелина Владимирова 
       Както във "Пазители", Алекс и Райс са се постарали, да ни зарадват отново със автограф от авторката, за което много ви благодаря. 
 Когато получих кутията във понеделник, много се зарадвах но и ми стана малко мъчно, защото финала на поредицата е вече при мен и когато прочета книгата всичко приключва. Незнам дали съм готова да се разделя със любимците ми Ксения, Игор, Зоя и още няколко от героите. И все пак тези дни ще в започна и ще и се насладя на 100%. 
 😍 Цвети Владимирова, благодаря ти за тази прекрасна поредица и затова че си толкова готина и земна, нямам търпение за нещо ново от теб. (надявам се да е скоро 😉 )
 😍 "Четат ли двама", благодаря ви за пореден път че сте толкова невероятни и ни радвате всеки месец със BOPS и видеата които правите.
https://bopsbox.wordpress.com/


--- --- --- --- ---
 

                                
                                         Благодаря Ви, за отделеното време!!!
 
   

Коментари

Популярни публикации от този блог

BOPS: "Главна женска роля"

Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.


1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 


2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative.             Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използв…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

"Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия

Здравейте, приятели!

                          Издателство: Ибис
                          Цена: 13,90лв.--- --- --- --- ---


    АНОТАЦИЯ:

Творбите й са феномен.
Животът й е катастрофа.

В реалния живот Елайза Мърк е срамежлива, странна и няма приятели. Но в интернет тя е ЛейдиСъзвездие – анонимният създател на изключително популярния уебкомикс „Чудовищно море“. Елайза не може да си представи да се наслаждава на реалния свят, така както го прави онлайн, а и няма желание да се опита.
Тогава Уолъс Уорленд, най-известният фен фикшън писател на нейния уебкомикс, се премества в същото училище и се сприятелява с Елайза. Той смята, че тя е просто един от многобройните фенове на „Чудовищно море“. Постепенно Уолъс успява да измъкне Елайза от нейната черупка и тя започва да се пита дали животът извън интернет не е също толкова вълнуващ.
Неочаквано тайната на Елайза е разкрита и всичко, което е градила – нейният комикс, връзката? с Уолъс, до…