Пропускане към основното съдържание

BOPS:Limited edition: "Благословени" от Цветелина Владимирова              Здравейте приятели, тук съм за да ви покажа какво има във Лимитираната кутия BOPS.
                     Темата е: "Благословени" от Цветелина Владимирова


--- --- --- --- ---


 Ето и третата лимитирана кутия (за мен втора) които "Четат ли двама" ни поднесоха, както споменах във Инстаграм, тази кутия беше най-чакана от мен и много се радвам че успях да си я поръчам.
Кутията е свързана със издаването на третата и за мое съжаление последна книга на Цвети Владимирова а именно "Благословени"
Признавам си че когато за първи път видях "Вестители" подходих към нея със съмнение и честно, бях във голяма заблуда защото книгите са невероятно интересни и различни. Заобичах историята, героите и със сигурност не на последно място и Цвети, която е супер земна и това че комуникира със нас, нейните фенове е много специално в моите очи.
Благодаря ви Алекс и Райс! Благодаря, Цветелина Владимирова!   1. Ръчно изработена специално за лимитираната кутия дреха за книга. 

  Аз съм човек който обожава така наречените дрехи за книги и тази е добре дошла за мен. Много ми харесва, синя е, като корицата на "Вестители". Има още 2 вида, като цветовете са от другите корици. 
 Както виждате приятели дрешката си има и надпис, на моята е "Не ме закачай чета!". 
Истината е че когато започна да чета и някой от нашите (най-вече майка ми) реши че им трябвам за нещо и ме извикат, това е репликата която чуват от мен! 😂

    
    2. Плакат с корицата на финалната книга от поредицата на Цветелина Владимирова "Благословени". 

  Когато "Четат ли двама" направиха лимитираната кутия "Пазители", бяха ни зарадвали със два плаката от първата и от втората книга, сега отново имаме плакат, който ще си прибавя към тях.       3. Изработени специално за лимитираната кутия подложки за чаши с вдъхновяващи цитати от поредицата. 

  
       От книга първа: 

"Майната му на практичното!" - Зоя 


 
От книга втора:

 "Ще се караме после. Като истинска 
    двойка." - Дорин
 
 От книга трета: 

"Виж, дори звездите в небето са изгаснали в 
   нощ като тази." - Маркус 


 И трите подложки толкова много ми харесват и ме кефят че повече просто няма на къде. 
  Още едни ценни придобивки към библиотеката ми. 

      
     4. Три ръчно изработени свещи, всяка посветена на герой от поредицата. - Като всяка една от тях е съгласувана със Цветелина Владимирова. 

          ✩ Ксения - Касис, Жасмин, Чаена роза и Карамфил. 
          ✩ Игор - Лайм, Босилек и Мандарина. 
          ✩ Маркус - Шоколад и Мента. 

 И трите свещи миришат много хубаво, но тази на Игор ми допада една идея в повече, много ми харесва мириса на лайм и мандарина. 
 Свещите са от 100% натурален соев восък. 
The Candle Kingdom


           Иии стигаме до книгата... 


  5. "Благословени" от Цветелина Владимирова 
       Както във "Пазители", Алекс и Райс са се постарали, да ни зарадват отново със автограф от авторката, за което много ви благодаря. 
 Когато получих кутията във понеделник, много се зарадвах но и ми стана малко мъчно, защото финала на поредицата е вече при мен и когато прочета книгата всичко приключва. Незнам дали съм готова да се разделя със любимците ми Ксения, Игор, Зоя и още няколко от героите. И все пак тези дни ще в започна и ще и се насладя на 100%. 
 😍 Цвети Владимирова, благодаря ти за тази прекрасна поредица и затова че си толкова готина и земна, нямам търпение за нещо ново от теб. (надявам се да е скоро 😉 )
 😍 "Четат ли двама", благодаря ви за пореден път че сте толкова невероятни и ни радвате всеки месец със BOPS и видеата които правите.
https://bopsbox.wordpress.com/


--- --- --- --- ---
 

                                
                                         Благодаря Ви, за отделеното време!!!
 
   

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …