Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Кой се страхува от тъмното"                          Здравейте, приятели!

         Ето че отново дойде време за поредната кутия BOPS, тази вечер ще ви покажа какво бяха сложили прекрасните "Четат ли двама" за месец Май.

--- --- --- --- ---


  И този месец всичко във кутията много ми хареса и си личи че всичко е изработено със много желание и любов. Докато миналата кутия беше доста цветна, то тази е изпипана във бяло и черно. Има неща които ще използвам по-предназначение и такива които ще си запазя само за снимки или като спомен и разбира се книгата.
Е без повече да се бавя, ще ви покажа всички неща вътре по-отделно.  1. Много готина значка с мизантропско послание.               "Most People Suck" - наистина е страшно готина, както не веднъж съм споменавала, значките са едно от нещата които обичам да си събирам, а когато са толкова красиви и с послание като това няма как да не ми харесат. Още една която все още не мога да реша дали да сложа на раницата си или да я прибавя към все повече нарастващата ми колекция... хммм!?

  
  2.  Калъфка за възглавница.


          "Кошмар ще е, ако ме събудиш!" - един от артикулите на който много се радвам е именно тази калъфка. Спомням си че във първата кутия BOPS, свързана със "Вестители" имаше калъфка, но аз тогава нямах възможност да си взема кутията, а там имаше калъфка, и от тогава все се надявах отново Алекс и Райс да сложат такъв артикул за напред и ето че дочаках. Надписът е много готин и аз както обичам да си поспиваммм... ще си я използвам с удоволствие!!!


  3.  Стъклена чаша с принт.         "Drink from me and live forever!"- определено този вид чаша много ме изненада, просто защото досега не бях виждала подобен вариант да е слаган във абонаментна кутия. (Обичам когато Алекс и Райс, експериментират и им се получи страшно добре! 😉 )
И нея ще си я ползвам, ще си пия вода, кока кола, сок и т.н.


  4. Комплект от три подложки, дело на Кристина Стоянова.      И колекцията ми от подложки се разраства, тези също са много красиви, както и предишните които бяха свързани с книгите на Цветелина Владимирова. Та, тези три подложки също са свързани със книгата от кутията, а Кристина Стоянова е автор и на илюстрациите в нея. Подложките са толкова красиви че веднага отиват при другите, просто не мога да си позволя да излея каквато и да е течност върху тях.


  5. Традиционният книгоразделител на "Четат ли двама".         Както вече споменах, ето и традиционният книгоразделител на "Четат ли двама", със темата на кутията и част от историята която на края на годината ще можем да си подредим и едно много сладко прилепче... 😋


   6.  " Трансформации" от Благой Д. Иванов
             ( издателство: Orange Books )


 
         Така, тук имам да кажа няколко неща.
 ✩ Първо - признавам си че от началото на миналата година, лично аз открих че всъщност съвременните български автори са също толкова добри, колкото и другите световноизвестни автори. Да, срам ме е, защото това го разбрах наистина много късно, както споменах началото на миналата година, след като прочетох "Вестители" и след нея се отворих към българските автори и е прекрасно.

✩ Второ - няма да крия че точно от "Четат ли двама" и техният избор съм открила точно тези наши автори и затова много се радвам че за пореден път във кутията има книга на такъв.

✩ Трето - тази книга ще бъде доста голямо предизвикателство за мен защото, жанра и е хорър, а аз досега не съм чела такава и си нямам никаква идея какво да очаквам. Дали ще ми хареса или не, дали ще успея да я разбера и т.н., но още нещо което не веднъж съм казвала е че лично аз като читател се опитвам да не се ограничавам само в този жанър, който на мен ми е любим. Не знам точно кога, но със сигурност ще прочета в даден момент тази книга.
И за последно, но също така много важно, Алекс и Райс са направили така че всяка една книга в кутията да бъде по-специална, а именно има автограф от автора.


 Нямам търпение за следващата кутия, а вие ако още не сте си поръчали ето тук е мястото да свършите тази работа. Повярвайте ми, няма да съжалявате!!!

Благодаря Ви, Райс и Алекс!!!


--- --- --- --- --- 


                       
                               Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …