Пропускане към основното съдържание

"Влиза един човек в книжарницата и всички забавни истории след това" - Orange Books                                   Здравейте, приятели!

           Тази вечер съм тук, със мнението си за книгата "Влиза един човек в книжарницата и всички забавни истории след това".

                                       Издателство: Orange Books
                                       Цена: 9.90лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

В книжарниците е винаги забавно. Вижте точно колко.
Огледай се.
Стоиш в книжарница, но освен хилядите книги, които се намират тук, ще видиш и едни интересни същества. Те са облечени като книжари, но всъщност са много повече – те са рицари, психолози и магьосници, които могат да подредят книги там, където вече място няма.
Знаеш ли колко интересни неща им се случват? А знаеш ли колко от тях са толкова забавни, че са били записвани по тетрадки, хвърчащи листчета или просто разказвани на останалите толкова пъти, че са се превърнали в легенда?
В тази книжка са събрани най-веселите реално случили се истории в историята на книжарите от Orange Center за последните няколко години. Усмихни им се. Ние направихме така.


--- --- --- --- ---

  Самата книжка е доста малка като брой страници, само 104, защо казвам само ли, ами истината е че не ми стигна, искам още, за мен това бяха най-забавните и интересни 104 страници. Смях се със сълзи повярвайте ми, приятели, малка но изключително забавна.


Двете прекрасни момичета Савина и Десислава от издателство Orange Books, са се постарали да ни покажат колко интересна и също така на моменти доста трудна може да бъде работата на един книжар, показват ни че работата им не се състой във това само да подреждат едни книги по рафтовете и да показват на клиентите, коя книга къде е, та дори и клиента да не знае какво всъщност иска.
За мен, бе доста интересно да надникна във тази част от работата на един книжар и признавам си започнах да ги уважавам още повече и от преди и се надявам като клиент да не съм стигала до там, да ги затруднявам толкова много. 😊Книжката определено много ми допадна и отново много благодаря на издателство Orange Books, че издадоха такъв вид книга, толкова ми хареса че просто нямаше как да не направя опит за ревю, макар и да е по-различна от другите книги.
Както споменах и по-горе, през всичките 104 страници, бях със усмивка на лицето, беше ми много забавно и се надявам по-нататък отново да издадат такъв вид книга, може би някакво продължение.
И на последно място, но също така много важно е самото копие, то е със твърди корици, което много ми допада. Корицата е невероятна, дело е на Моника Писарова и Силвия Иванова от Kontur Creative, вътре освен че са ни представени различни ситуации, клиент - книжар, има и прекрасни, прекрасни илюстрации.


--- --- --- --- ---


                                                 Благодаря Ви, за отделеното време!!!


Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …