Пропускане към основното съдържание

"Влиза един човек в книжарницата и всички забавни истории след това" - Orange Books



                                   Здравейте, приятели!

           Тази вечер съм тук, със мнението си за книгата "Влиза един човек в книжарницата и всички забавни истории след това".

                                       Издателство: Orange Books
                                       Цена: 9.90лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

В книжарниците е винаги забавно. Вижте точно колко.
Огледай се.
Стоиш в книжарница, но освен хилядите книги, които се намират тук, ще видиш и едни интересни същества. Те са облечени като книжари, но всъщност са много повече – те са рицари, психолози и магьосници, които могат да подредят книги там, където вече място няма.
Знаеш ли колко интересни неща им се случват? А знаеш ли колко от тях са толкова забавни, че са били записвани по тетрадки, хвърчащи листчета или просто разказвани на останалите толкова пъти, че са се превърнали в легенда?
В тази книжка са събрани най-веселите реално случили се истории в историята на книжарите от Orange Center за последните няколко години. Усмихни им се. Ние направихме така.


--- --- --- --- ---

  Самата книжка е доста малка като брой страници, само 104, защо казвам само ли, ами истината е че не ми стигна, искам още, за мен това бяха най-забавните и интересни 104 страници. Смях се със сълзи повярвайте ми, приятели, малка но изключително забавна.


Двете прекрасни момичета Савина и Десислава от издателство Orange Books, са се постарали да ни покажат колко интересна и също така на моменти доста трудна може да бъде работата на един книжар, показват ни че работата им не се състой във това само да подреждат едни книги по рафтовете и да показват на клиентите, коя книга къде е, та дори и клиента да не знае какво всъщност иска.
За мен, бе доста интересно да надникна във тази част от работата на един книжар и признавам си започнах да ги уважавам още повече и от преди и се надявам като клиент да не съм стигала до там, да ги затруднявам толкова много. 😊



Книжката определено много ми допадна и отново много благодаря на издателство Orange Books, че издадоха такъв вид книга, толкова ми хареса че просто нямаше как да не направя опит за ревю, макар и да е по-различна от другите книги.
Както споменах и по-горе, през всичките 104 страници, бях със усмивка на лицето, беше ми много забавно и се надявам по-нататък отново да издадат такъв вид книга, може би някакво продължение.
И на последно място, но също така много важно е самото копие, то е със твърди корици, което много ми допада. Корицата е невероятна, дело е на Моника Писарова и Силвия Иванова от Kontur Creative, вътре освен че са ни представени различни ситуации, клиент - книжар, има и прекрасни, прекрасни илюстрации.


--- --- --- --- ---


                                                 Благодаря Ви, за отделеното време!!!


Коментари

Популярни публикации от този блог

"Дъщерята на Лунната богиня" от Су Лин Тан

                                                         Здравейте,         Издателство: Artline Studios   Страници: 529   Цена: 27лв.  Искам да ви кажа, че каквото и да напиша за тази книга ще бъде малко, тя за мен е една от онези книги, които всичко ми хареса и не мога да се оплача от нищо. По-скоро искам повече и повече от този свят. Аз съм и лесен и труден читател. Лесен защото много теми са ми интересни и това, че тази история се развива в Китай и включва древна митология, беше основната причина да искам да я прочета. А колкото до труден читател - тук имам предвид мои си, индивидуални неща като например, че не обичам дълги безмислени обяснения на едно нещо в около 15 страници, прекалено дълги глави и някой път пък имам проблем с някой герой и т.н.  Историята на Син-ин е много пъстра, много трудна, но с времето се превръща в много силна героиня, точно каквито обичам. Израстнала на Луната с майка си Чан-ъ, която е Богиня, но в изгнание и Пин-ар вярната им прислужница, младото момиче

"Приключенията на Лиско в гората" от Борис Априлов

                                               Здравейте, приятели!                                  Издателство: Ракета                                  Страници: 152                                   Цена: 26,90лв. --- --- --- --- ---   АНОТАЦИЯ:      Лиско знае от майка си, че каквото и да му се случва, никога не бива да се отчайва. Ето защо, когато орелът Каменар го отвлича, симпатичният ни герой е мъничко уплашен, но и безкрайно удивен от новите хоризонти, които му се разкриват. Междувременно задружните животни от Тихата гора провеждат свое разследване с безброй неочаквани обрати, за да разплетат мистерията с изчезването на любопитното лисиче. С поредицата за приключенията на Лиско, Борис Априлов създава литературно съзвездие, достойно за компания на класики като „Мечо Пух“ и „Пипи Дългото чорапче“. Историите за лисичето, любими и на деца, и на възрастни, отново оживяват с твърди корици и цветни илюстрации, а „Приключенията на Лиско в гората“ е пъ

"Шепотът под вратата" от Т. ДЖ. Клун

                                                          Здравейте,                Издателство: Artline Studios    Страници: 438      Цена: 25лв. "Шепотът под вратата" ми разказа играта. Тази книга е едва втората, която ме разрева от сърце. Толкова, толкова емоции. В нея ще се запознаем с Уолъс Прайс, адвокат, коравосърдечен и пълен егоист. Докато един ден не умира, но тялом, а духом е все още сред хората макар, че не го виждат. И тогава се появяват прекрасните Мей, Хюго, Нелсън и Аполо. Те заедно с чайната "Харонов брод" са междинна спирка, преди починалият да се почувства готов за да продължи напред. И както всяко начало и това е трудно, както за Уолъс така и за лодкаря Хюго и компания.    Някъде след половината на историята, когато си е в разгара, така да се изразя, опредено мога да кажа, че Уолъс е тотално променен. С помощта на другите участници в историята, той разбира грешките си и намира начин да се поправи, дори и не директно. С помощта на Хюго, бившата съ