Пропускане към основното съдържание

"BOPS на 2 години"                     
                                      Здравейте, приятели!


            Честит Рожден Ден, BOPS! Честит Рожден Ден, Алекс и Райс на второто ви дете, пожелавам ви още много вдъхновение за да ни радвате с още прекрасни кутии.

 BOPS, беше първата книжна кутия която се появи в България, благодарение на прекрасните "Четат ли двама" и лично аз страшно много се радвам и се гордея че я има, че е наша и вече цели 2 години, ни подарява прекрасни емоции.
Никога не съм крила че от всичките подобни кутии, които се появиха и съм си поръчвала, то точно тази е моята. От както миналата година започнах да си поръчвам BOPS, библиотеката ми освен от към книги стана богата и разнообразна и от към книжни глезотийки. Има 2 кутии, които са ми страшно любими, имам няколко които ми харесала и разбира се и такива които не ми допаднаха толкова и все пак, нито веднъж не останах разочарована. Другото което също много ми харесва е че в няколко издания на BOPS, изборът на книги от Алекс и Райс, ме предизвикват като читател.
          

   Та... без повече да се отплесвам, сега ще ви покажа какво имаше в празничната кутия BOPS!


       1. Калъфка за възглавница, специално изработена за кутията.        Така, колкото и да не искам да се отплесвам и да ви бавя, все пак ще си кажа каквото имам да казвам. 
    Тази калъфка беше един от артикулите в първата кутия, точно преди 2 години, но аз тогава нямах възможност и не си поръчах кутията, след като я видях много исках да я имам, но знаех че едва ли ще ми излезе късмета и се бях примирила макар и не много лесно. И ето че Алекс и Райс, пуснаха анкета в Facebook, какъв артикул бихме искали да върнат отново, е сигурно се досетихте аз за какво гласувах, нали!? 


    2. Отново специално изработен артикул - колие.              "After all this time? Always."- подобно колие имаше в Септемврийската кутия, преди 2 години. Колието, както не се и съмнявам всеки един от вас се е досетил е вдъхновено от любимата на много от нас, поредица за Хари Потър. 


     3.  Специална картичка / табелка.        "Live, Love, Read"- тук дизайните са два и лично на мен, този който ми се падна ми харесва малко повече от другия. ( не че е грозен, напротив, просто на мен този ми допада повече) Картичките / табелки са изработени от Simetro Books. 


      4. Традиционният BOPS-ки книгоразделител и информационна картичка.              Никога няма да ми омръзне да ви говоря за невероятно сладките книгоразделители, които съпътстват всяка кутия, отново. Защо са специални за мен, ами харесва ми това че на края на годината когато живот и здраве, съберем всичките ще можем да проследим цялата история скрита в тях, харесва ми как на всеки книгоразделител има различна рисунка, (прияде ми се торта 😋) темата на кутията, логото... абеее, всичко ми харесва!!! 


       5. Изборът на Райс е книгата "Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия 
                     (издателство: Ибис)
   
           Отново един избор точно в целта, вече започнах книгата и много ми допада, надявам се и до края да остане така. Миналата година, шумът около тази книга беше доста голям и когато се поинтересувах малко повече за нея, ми се стори интересна и се надявах по-някое време да излезе и на българският пазар и ето че това се случи много по-рано от колкото подозирах.    


        6. Изборът на Алекс е книгата "Известен и мъртъв" от Бен Елтън 
              (издателство: Сиела) 

          Помните ли, когато в началото ви споменах че с избора на книги, някой път "Четат ли двама" ме предизвикват да опитам нещо, което не е в моята комфортна зона, е тази книга е една от тях. 

   

    След тази празнична кутия, BOPS, излиза в почивка до Септември. Алекс и Райс, невероятни сте и отново, най-сърдечно ВИ благодаря че сте толкова готини, че правите с много любов тази кутия вече цели 2 години и че ни подарявате такива прекрасни емоции. Аз както винаги, вече нямам търпение за поредния BOPS. Оставям сайта ето тук за да може да следим заедно за новата кутия, когато му дойде времето и да си я поръчаме.  
 Благодаря Ви, Райс и Алекс!!!


--- --- --- --- --- 


                                Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …