Пропускане към основното съдържание

"BOPS на 2 години"                     
                                      Здравейте, приятели!


            Честит Рожден Ден, BOPS! Честит Рожден Ден, Алекс и Райс на второто ви дете, пожелавам ви още много вдъхновение за да ни радвате с още прекрасни кутии.

 BOPS, беше първата книжна кутия която се появи в България, благодарение на прекрасните "Четат ли двама" и лично аз страшно много се радвам и се гордея че я има, че е наша и вече цели 2 години, ни подарява прекрасни емоции.
Никога не съм крила че от всичките подобни кутии, които се появиха и съм си поръчвала, то точно тази е моята. От както миналата година започнах да си поръчвам BOPS, библиотеката ми освен от към книги стана богата и разнообразна и от към книжни глезотийки. Има 2 кутии, които са ми страшно любими, имам няколко които ми харесала и разбира се и такива които не ми допаднаха толкова и все пак, нито веднъж не останах разочарована. Другото което също много ми харесва е че в няколко издания на BOPS, изборът на книги от Алекс и Райс, ме предизвикват като читател.
          

   Та... без повече да се отплесвам, сега ще ви покажа какво имаше в празничната кутия BOPS!


       1. Калъфка за възглавница, специално изработена за кутията.        Така, колкото и да не искам да се отплесвам и да ви бавя, все пак ще си кажа каквото имам да казвам. 
    Тази калъфка беше един от артикулите в първата кутия, точно преди 2 години, но аз тогава нямах възможност и не си поръчах кутията, след като я видях много исках да я имам, но знаех че едва ли ще ми излезе късмета и се бях примирила макар и не много лесно. И ето че Алекс и Райс, пуснаха анкета в Facebook, какъв артикул бихме искали да върнат отново, е сигурно се досетихте аз за какво гласувах, нали!? 


    2. Отново специално изработен артикул - колие.              "After all this time? Always."- подобно колие имаше в Септемврийската кутия, преди 2 години. Колието, както не се и съмнявам всеки един от вас се е досетил е вдъхновено от любимата на много от нас, поредица за Хари Потър. 


     3.  Специална картичка / табелка.        "Live, Love, Read"- тук дизайните са два и лично на мен, този който ми се падна ми харесва малко повече от другия. ( не че е грозен, напротив, просто на мен този ми допада повече) Картичките / табелки са изработени от Simetro Books. 


      4. Традиционният BOPS-ки книгоразделител и информационна картичка.              Никога няма да ми омръзне да ви говоря за невероятно сладките книгоразделители, които съпътстват всяка кутия, отново. Защо са специални за мен, ами харесва ми това че на края на годината когато живот и здраве, съберем всичките ще можем да проследим цялата история скрита в тях, харесва ми как на всеки книгоразделител има различна рисунка, (прияде ми се торта 😋) темата на кутията, логото... абеее, всичко ми харесва!!! 


       5. Изборът на Райс е книгата "Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия 
                     (издателство: Ибис)
   
           Отново един избор точно в целта, вече започнах книгата и много ми допада, надявам се и до края да остане така. Миналата година, шумът около тази книга беше доста голям и когато се поинтересувах малко повече за нея, ми се стори интересна и се надявах по-някое време да излезе и на българският пазар и ето че това се случи много по-рано от колкото подозирах.    


        6. Изборът на Алекс е книгата "Известен и мъртъв" от Бен Елтън 
              (издателство: Сиела) 

          Помните ли, когато в началото ви споменах че с избора на книги, някой път "Четат ли двама" ме предизвикват да опитам нещо, което не е в моята комфортна зона, е тази книга е една от тях. 

   

    След тази празнична кутия, BOPS, излиза в почивка до Септември. Алекс и Райс, невероятни сте и отново, най-сърдечно ВИ благодаря че сте толкова готини, че правите с много любов тази кутия вече цели 2 години и че ни подарявате такива прекрасни емоции. Аз както винаги, вече нямам търпение за поредния BOPS. Оставям сайта ето тук за да може да следим заедно за новата кутия, когато му дойде времето и да си я поръчаме.  
 Благодаря Ви, Райс и Алекс!!!


--- --- --- --- --- 


                                Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

BOPS: "Главна женска роля"

Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.


1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 


2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative.             Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използв…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

"Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия

Здравейте, приятели!

                          Издателство: Ибис
                          Цена: 13,90лв.--- --- --- --- ---


    АНОТАЦИЯ:

Творбите й са феномен.
Животът й е катастрофа.

В реалния живот Елайза Мърк е срамежлива, странна и няма приятели. Но в интернет тя е ЛейдиСъзвездие – анонимният създател на изключително популярния уебкомикс „Чудовищно море“. Елайза не може да си представи да се наслаждава на реалния свят, така както го прави онлайн, а и няма желание да се опита.
Тогава Уолъс Уорленд, най-известният фен фикшън писател на нейния уебкомикс, се премества в същото училище и се сприятелява с Елайза. Той смята, че тя е просто един от многобройните фенове на „Чудовищно море“. Постепенно Уолъс успява да измъкне Елайза от нейната черупка и тя започва да се пита дали животът извън интернет не е също толкова вълнуващ.
Неочаквано тайната на Елайза е разкрита и всичко, което е градила – нейният комикс, връзката? с Уолъс, до…