Пропускане към основното съдържание

BOPS: "С вкус на лято"                                       Здравейте, приятели!

      Отново е време за прекрасния BOPS и с много удоволствие искам да ви покажа какво са сложили "Четат ли двама".

--- --- --- --- ---


     Много лятна, жълта като слънцето и определено доста свежарска, като месеца за който се отнася, а именно Юни.
Този път артикулите са по-малко, но пък са изключително интересни. Отново съм много доволна, една от причините е това че Алекс и Райс се опитват да слагат, неща които могат да бъдат използваеми.
 И сега без повече да се бавя, ще ви представя всяко едно нещо по-отделно.


     1. Памучна чанта, изработена специално за кутията.       "Моето перфектно лято!" - още една много красива чанта която не стига че ще прибавя към другите които имам, но и със сигурност ще използвам през летния сезон. А изключително готиният и красив принт е дело на Моника Писарова (МОПИ) от Kontur Creative


    2.Душ-гел от Wooden Spoon. 

         
          Ето и нещо различно и ново, миналата година в една от кутиите имаше сапун, а сега "Четат ли двама" ни предлагат този органичен душ-гел. Когато го отворих и го помирисах ми хареса, съвсем скоро мисля да го изпробвам.

  
     3. Рецепта за Сладоледен хляб от Trouble Bakers. 


    
         Следя Trouble Bakers в инстаграм и повярвайте ми хора, нещата които правят изглеждат изключително вкусно. ( а представете си ако можех да ги извадя от снимките и да ги изям 😋 )
Рецептата определено ми допадна и мисля някой ден да си я изпълня, не е трудна, а ако все пак  ми се получи и то успешно ще си хапна нещо сладичко.  (Извинявам се за качеството на снимката, опитах се да фокусирам за да се вижда, но просто не ми се получи.)


   4. Традиционният книгоразделител на "Четат ли двама".   
 


       На книгоразделителя е изписана темата на кутията, логото на BOPS, също така събираме още една част от историята, която на края на годината ще можем да си прочетем и изображение свързано отново с цялостната тема. Ами лично аз много си ги обичам.


      5. "Рапсодия в Тоскана" от Адам Шел
                 (издателство: Ciela)         По-принцип не си правя труда да правя опити да предполагам коя книга може да бъде в кутията, нали целта е да се изненадаме и при мен не веднъж се е случвало. Този път останах наистина ама наистина, много изненадана, видях книгата в интернет няколко дни преди BOPS да пристигне и след като прочетох анотацията, ни най-малко не заподозрях че може тя да бъде една от многото възможни книги. И все пак аз обичам да чета такива истории за това че наистина много се зарадвах на книгата. А погледнете и тази корица, тя е дело на Фиделия Косева и разбира се както всички нейни корици и тази е прекрасна. Имаше още два вида за тази книга, но много се радвам че точно тази е избрана.  Следващият месец, BOPS празнува 2 годинки и кутията ще бъде двойна, много се вълнувам с какво ще ни изненадат отново Алекс и Райс и нямам търпение вече да дойде този момент. А вие ако все пак се чудите дали да си я поръчате, ами давайте ето тук , няма какво да му се чудите.  Благодаря Ви, Райс и Алекс!!!

--- --- --- --- --- 


                                      Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

BOPS: "Главна женска роля"

Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.


1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 


2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative.             Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използв…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

"Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия

Здравейте, приятели!

                          Издателство: Ибис
                          Цена: 13,90лв.--- --- --- --- ---


    АНОТАЦИЯ:

Творбите й са феномен.
Животът й е катастрофа.

В реалния живот Елайза Мърк е срамежлива, странна и няма приятели. Но в интернет тя е ЛейдиСъзвездие – анонимният създател на изключително популярния уебкомикс „Чудовищно море“. Елайза не може да си представи да се наслаждава на реалния свят, така както го прави онлайн, а и няма желание да се опита.
Тогава Уолъс Уорленд, най-известният фен фикшън писател на нейния уебкомикс, се премества в същото училище и се сприятелява с Елайза. Той смята, че тя е просто един от многобройните фенове на „Чудовищно море“. Постепенно Уолъс успява да измъкне Елайза от нейната черупка и тя започва да се пита дали животът извън интернет не е също толкова вълнуващ.
Неочаквано тайната на Елайза е разкрита и всичко, което е градила – нейният комикс, връзката? с Уолъс, до…