Пропускане към основното съдържание

BOPS: "С вкус на лято"



                                       Здравейте, приятели!

      Отново е време за прекрасния BOPS и с много удоволствие искам да ви покажа какво са сложили "Четат ли двама".

--- --- --- --- ---


     Много лятна, жълта като слънцето и определено доста свежарска, като месеца за който се отнася, а именно Юни.
Този път артикулите са по-малко, но пък са изключително интересни. Отново съм много доволна, една от причините е това че Алекс и Райс се опитват да слагат, неща които могат да бъдат използваеми.
 И сега без повече да се бавя, ще ви представя всяко едно нещо по-отделно.


     1. Памучна чанта, изработена специално за кутията. 



      "Моето перфектно лято!" - още една много красива чанта която не стига че ще прибавя към другите които имам, но и със сигурност ще използвам през летния сезон. А изключително готиният и красив принт е дело на Моника Писарова (МОПИ) от Kontur Creative


    2.Душ-гел от Wooden Spoon. 





         
          Ето и нещо различно и ново, миналата година в една от кутиите имаше сапун, а сега "Четат ли двама" ни предлагат този органичен душ-гел. Когато го отворих и го помирисах ми хареса, съвсем скоро мисля да го изпробвам.

  
     3. Рецепта за Сладоледен хляб от Trouble Bakers. 


    
         Следя Trouble Bakers в инстаграм и повярвайте ми хора, нещата които правят изглеждат изключително вкусно. ( а представете си ако можех да ги извадя от снимките и да ги изям 😋 )
Рецептата определено ми допадна и мисля някой ден да си я изпълня, не е трудна, а ако все пак  ми се получи и то успешно ще си хапна нещо сладичко.  (Извинявам се за качеството на снимката, опитах се да фокусирам за да се вижда, но просто не ми се получи.)


   4. Традиционният книгоразделител на "Четат ли двама".   
 


       На книгоразделителя е изписана темата на кутията, логото на BOPS, също така събираме още една част от историята, която на края на годината ще можем да си прочетем и изображение свързано отново с цялостната тема. Ами лично аз много си ги обичам.


      5. "Рапсодия в Тоскана" от Адам Шел
                 (издателство: Ciela) 



        По-принцип не си правя труда да правя опити да предполагам коя книга може да бъде в кутията, нали целта е да се изненадаме и при мен не веднъж се е случвало. Този път останах наистина ама наистина, много изненадана, видях книгата в интернет няколко дни преди BOPS да пристигне и след като прочетох анотацията, ни най-малко не заподозрях че може тя да бъде една от многото възможни книги. И все пак аз обичам да чета такива истории за това че наистина много се зарадвах на книгата. А погледнете и тази корица, тя е дело на Фиделия Косева и разбира се както всички нейни корици и тази е прекрасна. Имаше още два вида за тази книга, но много се радвам че точно тази е избрана.



  Следващият месец, BOPS празнува 2 годинки и кутията ще бъде двойна, много се вълнувам с какво ще ни изненадат отново Алекс и Райс и нямам търпение вече да дойде този момент. А вие ако все пак се чудите дали да си я поръчате, ами давайте ето тук , няма какво да му се чудите. 



 Благодаря Ви, Райс и Алекс!!!

--- --- --- --- --- 


                                      Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Дъщерята на Лунната богиня" от Су Лин Тан

                                                         Здравейте,         Издателство: Artline Studios   Страници: 529   Цена: 27лв.  Искам да ви кажа, че каквото и да напиша за тази книга ще бъде малко, тя за мен е една от онези книги, които всичко ми хареса и не мога да се оплача от нищо. По-скоро искам повече и повече от този свят. Аз съм и лесен и труден читател. Лесен защото много теми са ми интересни и това, че тази история се развива в Китай и включва древна митология, беше основната причина да искам да я прочета. А колкото до труден читател - тук имам предвид мои си, индивидуални неща като например, че не обичам дълги безмислени обяснения на едно нещо в около 15 страници, прекалено дълги глави и някой път пък имам проблем с някой герой и т.н.  Историята на Син-ин е много пъстра, много трудна, но с времето се превръща в много силна героиня, точно каквито обичам. Израстнала на Луната с майка си Чан-ъ, която е Богиня, но в изгнание и Пин-ар вярната им прислужница, младото момиче

"Приключенията на Лиско в гората" от Борис Априлов

                                               Здравейте, приятели!                                  Издателство: Ракета                                  Страници: 152                                   Цена: 26,90лв. --- --- --- --- ---   АНОТАЦИЯ:      Лиско знае от майка си, че каквото и да му се случва, никога не бива да се отчайва. Ето защо, когато орелът Каменар го отвлича, симпатичният ни герой е мъничко уплашен, но и безкрайно удивен от новите хоризонти, които му се разкриват. Междувременно задружните животни от Тихата гора провеждат свое разследване с безброй неочаквани обрати, за да разплетат мистерията с изчезването на любопитното лисиче. С поредицата за приключенията на Лиско, Борис Априлов създава литературно съзвездие, достойно за компания на класики като „Мечо Пух“ и „Пипи Дългото чорапче“. Историите за лисичето, любими и на деца, и на възрастни, отново оживяват с твърди корици и цветни илюстрации, а „Приключенията на Лиско в гората“ е пъ

"Шепотът под вратата" от Т. ДЖ. Клун

                                                          Здравейте,                Издателство: Artline Studios    Страници: 438      Цена: 25лв. "Шепотът под вратата" ми разказа играта. Тази книга е едва втората, която ме разрева от сърце. Толкова, толкова емоции. В нея ще се запознаем с Уолъс Прайс, адвокат, коравосърдечен и пълен егоист. Докато един ден не умира, но тялом, а духом е все още сред хората макар, че не го виждат. И тогава се появяват прекрасните Мей, Хюго, Нелсън и Аполо. Те заедно с чайната "Харонов брод" са междинна спирка, преди починалият да се почувства готов за да продължи напред. И както всяко начало и това е трудно, както за Уолъс така и за лодкаря Хюго и компания.    Някъде след половината на историята, когато си е в разгара, така да се изразя, опредено мога да кажа, че Уолъс е тотално променен. С помощта на другите участници в историята, той разбира грешките си и намира начин да се поправи, дори и не директно. С помощта на Хюго, бившата съ