Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Главна женска роля"
                                 Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.

 
    1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


             Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 

       
        2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative. 

 
     
            Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използвам по-предназначение, а по-скоро като декор към снимките. 


     3. Ръчно изработени обеци по дизайн на Алекс и Райс.


             И обеците са прекрасни, също така имаме няколко вида. 
                  ✩ Селена Сардотиен 
                  ✩ Фейра Арчерон
                  ✩ Катнис Евърдийн 
                  ✩ Хърмаяни Грейнджър 
                  ✩ Теса Грей 

        Моите както се вижда са тези на Катнис и същност съм много, много щастлива и си мисля че не случайно са се паднали точно тези. "Игрите на глада" беше трилогията която ме върна към активното четене и освен че много ми харесват книгите, те станаха много скъпи за мен и са ми много на сърце, а сега и тези обеци... 😉

     4.  Книгоразделител "Четат ли двама". 

           Знам че книгоразделителя, не е включен във информационната бележка, но аз няма как да не ви обърна внимание колко е готин и красив. Като ГОЛЯМ фен на книгоразделителите, винаги когато мога да си взема или получа от някъде съм много щастлива. 


     5. "Училището за добро и зло" от Соман Чайнани 
                       ( издателство: Ciela) 

      

                 Книгата е прекрасна, имаме не една, а цели две главни женски роли. Когато прочетох анотацията, много ми хареса и исках да си я взема, а сега я получих със BOPS. Също така, на живо книгата като оформление изглежда още по-красива. И има КАРТААА!!! 
   Макар и да е едва втората кутия за годината, мисля че е повече от прекрасна и "Четат ли двама" за пореден път много вдигнаха летвата. Просто нямам търпение да видя какво още са ни замислили за следващите месеци. 

 Благодаря Ви, Райс и Алекс!!! 
  https://bopsbox.wordpress.com/


--- --- --- --- --- 


                                               Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

"Елайза и нейните чудовища" от Франческа Запия

Здравейте, приятели!

                          Издателство: Ибис
                          Цена: 13,90лв.--- --- --- --- ---


    АНОТАЦИЯ:

Творбите й са феномен.
Животът й е катастрофа.

В реалния живот Елайза Мърк е срамежлива, странна и няма приятели. Но в интернет тя е ЛейдиСъзвездие – анонимният създател на изключително популярния уебкомикс „Чудовищно море“. Елайза не може да си представи да се наслаждава на реалния свят, така както го прави онлайн, а и няма желание да се опита.
Тогава Уолъс Уорленд, най-известният фен фикшън писател на нейния уебкомикс, се премества в същото училище и се сприятелява с Елайза. Той смята, че тя е просто един от многобройните фенове на „Чудовищно море“. Постепенно Уолъс успява да измъкне Елайза от нейната черупка и тя започва да се пита дали животът извън интернет не е също толкова вълнуващ.
Неочаквано тайната на Елайза е разкрита и всичко, което е градила – нейният комикс, връзката? с Уолъс, до…