Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Главна женска роля"
                                 Здравейте, приятели!

          Тази вечер ще ви покажа какво има във Мартенската кутия BOPS.

--- --- --- --- ---

  Темата както сте прочели и от заглавието е "Главна женска роля", и отново Алекс и Райс се постараха напълно да са във тон със времето, Март е женският месец и освен това се проведе и 90-тата церемония на Оскарите!

За пореден път останах изключително доволна от кутията и всичко което намерих вътре.
Без да се бавя повече, сега ще ви покажа всяко едно нещо от кутията, по-отделно.

 
    1. Специално изработена за кутията свещ от соев восък, дело на The Candle Kingdom. 


             Свещта е със Хърмаяни и е прекрасна, има силен аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента. 

       
        2. Двойка временни татуировки, вдъхновени от "Момичето, което спаси Китай". А прекрасният дизайн е дело на невероятната Моника Писарова от Kontur Creative. 

 
     
            Определено тези татуировки много ми допаднаха, толкова са красиви че най-вероятно няма да ги използвам по-предназначение, а по-скоро като декор към снимките. 


     3. Ръчно изработени обеци по дизайн на Алекс и Райс.


             И обеците са прекрасни, също така имаме няколко вида. 
                  ✩ Селена Сардотиен 
                  ✩ Фейра Арчерон
                  ✩ Катнис Евърдийн 
                  ✩ Хърмаяни Грейнджър 
                  ✩ Теса Грей 

        Моите както се вижда са тези на Катнис и същност съм много, много щастлива и си мисля че не случайно са се паднали точно тези. "Игрите на глада" беше трилогията която ме върна към активното четене и освен че много ми харесват книгите, те станаха много скъпи за мен и са ми много на сърце, а сега и тези обеци... 😉

     4.  Книгоразделител "Четат ли двама". 

           Знам че книгоразделителя, не е включен във информационната бележка, но аз няма как да не ви обърна внимание колко е готин и красив. Като ГОЛЯМ фен на книгоразделителите, винаги когато мога да си взема или получа от някъде съм много щастлива. 


     5. "Училището за добро и зло" от Соман Чайнани 
                       ( издателство: Ciela) 

      

                 Книгата е прекрасна, имаме не една, а цели две главни женски роли. Когато прочетох анотацията, много ми хареса и исках да си я взема, а сега я получих със BOPS. Също така, на живо книгата като оформление изглежда още по-красива. И има КАРТААА!!! 
   Макар и да е едва втората кутия за годината, мисля че е повече от прекрасна и "Четат ли двама" за пореден път много вдигнаха летвата. Просто нямам търпение да видя какво още са ни замислили за следващите месеци. 

 Благодаря Ви, Райс и Алекс!!! 
  https://bopsbox.wordpress.com/


--- --- --- --- --- 


                                               Благодаря Ви, за отделеното време!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Забравена истина" от К. А. Тъкър

Здравейте, приятели!
                                             Издателство: Ибис
                                             Цена: 14,90лв.--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото й – единствената нишка към миналото й. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джин…

"Мляко и мед" от Рупи Каур

Здравейте, приятели!
                         Издателство: Сиела
                         Цена: 14лв.


--- --- --- --- ---

   АНОТАЦИЯ:

С първата си стихосбирка мляко и мед канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур бързо се превърна във феномен от световен мащаб. Нейните силни, смели и разбиващи табутата стихове, вдъхновени от поезията и философията на Халил Джубран и свещените текстове на сикхите, са посветени на женската сила и освобождение.

мляко и мед е колекция от поеми за любовта, загубата, травмата, оскърблението, изцелението и женствеността. Тя е разделена в четири части всяка глава има свое отделно предназначение справя се с различна болка изцерява различна сърдечна рана. мляко и мед пренася читателите на пътешествие през най-горчивите моменти от живота и намира сладост във всеки един от тях защото сладостта се крие навсякъде, стига само да имаш очите да погледнеш.


--- --- --- --- ---

  Истината е че не знам от къде да …

LitCon Bulgaria 2018 - едно невероятно преживяване

Здравейте, приятели!
--- --- --- --- ---

   Толкова много и различни емоции все още има в мен, когато стане въпрос за LitCon 2018 че просто не знам от къде да започна и кое по-напред да споделя.
Емоции много, но всяка една ме кара да се чувствам толкова щастлива, позитивно настроена и също така създаване на скъпи спомени.

Ще се опитам да ви представя от моя гледна точка приключението наречено LitCon, като идеята ми е да ви опиша моята специална и незабравима събота, а датата беше 06.10.2018.
Реално моето приключение започна още от петък срещу събота вечерта, когато трябваше да си хвана влака от Стара Загора за София, а началният час беше 01:35ч. Последния път когато се бях качила на влак беше доста отдавна и вълнението в мен бе доста голямо, особено докато стигна до Пловдив когато се качи най-добрата ми приятелка и двете се запътихме към столицата. В 06:10ч. слязохме на ЖП Гарата в София и от този момент ентусиазма и вълнението в мен …